Bazaryab shiraz

اشنایی با بازاریابی

Bazaryab shiraz

اشنایی با بازاریابی


امروزه بازاریابی به عنوان یک علم مورد نیاز در فعالیت های اقتصادی شناخته شده است. این دانش در عصر حاضر شکل جدیدی پیدا کرده است و از روش های سنتی به روش های جدید و متناسب با علم روز یعنی بازاریابی اینترنتی گرایش پیدا کرده است. حضور اینترنت و پیشرفت سریع آن به داخل کشورها و عدم توجه به موقعیت های زمانی و مکانی جنبه مثبت بازاریابی اینترنتی را برحسته می کند. البته برخی سو استفاده ها از این نوع بازاریابی گاه موجب می شود جنبه های مثبت این نوع بازاریابی تحت الشعاع جنبه منفی قرار بگیرد و استفاده از آن را مورد تردید قرار دهد.
متاسفانه در کشور ما به علت عدم برخورداری از دانش بازاریابی در حد کافی، گاهی اوقات بی توجهی به اصول اخلاقی در این نوع بازاریابی ، کم تجربگی مدیران شرکت ها و موسسات ، عدم پاسخگویی موسسات به مشکلات بوجود آمده در اثر غلو در تبلیغ توسط بازاریابان ، عدم اعتماد مردم به این نوع بازاریابی ، مسئله اعتبار حقوقی در بازاریابی اینترنتی ، عدم گسترش اینترنت در همه نقاط کشور ، پایین بودن سرعت اینترنت و ... بازاریابی اینترنتی در ایران جایگاه خود را نیافته است و جامعه از جنبه های مثبت آن کمتر بهره مند می شود
محمد مروجی

بایگانی
  • ۰
  • ۰



 

TMBA چکیده:
امروزه تغییرات با سرعت سرسام آوری رخ می دهد. در هزاره سوم با این محیط متلاطم امروزی ، خیلی دشوار است که بتوان در چنین محیطی هم باقی ماند  و هم سود آور  شد. در دهه های اخیر ، کسب و کارها ، سازمان ها و شرکت ها تلاش نموده اند که با ارزیابی محیط متلاطم  (بیرون از سازمان) ، بتوانند این تهدیدات محیطی را تا حدی کاهش دهند و به فرصت تبدیل کنند.  به روز در نیاوردن کوشش های بازاریابی نظیر بازاریابی چریکی ، معادل مرگ شرکت خواهد بود. شرکت های موفق، یا رشد می کنند و تغییر می یابند، یا می میرند و از بین می روند. کلید موفقیت از طریق بازاریابی چریکی، هنر توجه کردن است. شرکت ها باید به طور دائم در جریان روزنامه ها، مجلات، رادیو، تلویزیون، رقبا، مشتریان، حوادث کنونی و وقایع جاری و خلاصه همه نوع اطلاعات لازمه باشند. اگر کاملا دقیق نباشند، مشتریان خود را به سرعت از دست می دهند، زیرا آن ها به راحتی و به سادگی به رقبا روی می آورند. بسیاری از سازمان ها و شرکت ها با  محدودیت های بودجه ای بسیاری در عرصه تجارت مواجهند و باید قابلیت آن را بیابند تا با حداقل منابع و سرمایه گذاری، حداکثر سود لازم را جهت بقا و ثبات خویش در بلند مدت کسب کنند.

 

 

 

 

مقدمه  
امروزه علم بازاریابی از علوم پایه دنیای تجارت محسوب می‌شود. بازاریابی گستره عظیمی از استراتژی‌ها و برنامه‌ها را برای رونق دادن به یک کسب‌وکار و حفظ این رونق به کار می‌گیرد. بازاریابی در واقع اقدام به خلق عقاید مشتریان نسبت به یک محصول و سپس حفظ این عقاید در ذهن آنان می‌کند. اما همواره آنچه که موجب ظهور علوم جدید در دنیای تجارت می‌شود تعریف روش‌هایی است که بتواند نقصان‌های موجود در یک روش را مرتفع کند یا بتواند در محیطی که تعریف می‌شود بهره‌وری بیشتری داشته باشد. همین عامل موجب ظهور بازاریابی چریکی شد. یکی از نقص‌های موجود در بازاریابی سنتی پرهزینه بودن آن است به‌گونه‌ای که بسیاری از کسب‌وکارهای کوچک با وجود تمایل به استفاده از آن، نمی‌توانند هزینه‌های آن را متقبل شوند. بازاریابی چریکی اصطلاحی است که اولین بار توسط جی کنراد لوینسون  در کتابی با عنوان بازاریابی چریکی  در سال 1982 تشریح شد ، روشی نامنظم و غیر معمول در انجام فعالیت های ترفیعی  بر مبنای یک بودجه بسیار کم در سازمان. این فعالیت های ترفیعی نوعی بازاریابی پنهان یا سرّی است. (که بازاریابی مخفیانه  نیز نامیده می شود) زیرا ؛ این ترفیعات به گونه ای طراحی می شوند که مخاطب هدف، حتّی از وجود آن بی اطلاع است.

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی